Tankini Ne Demek?

Tankini Ne Demek?

TankiniYazın trendleri yakından takip edenlerin en çok  tercih ettiği plaj giyimlerinden olan tankini modelleri konfor ve şıklığı bir arada sunma özelliği ile ön plana çıkıyor. Bikini ve mayodan sonra raflara giren tankini bir bakıma mayo ve bikinin birleşiminden ortaya çıkmıştır. Alt ve üst olmak üzere iki parçadan oluşan tankiniler, son yıllarda fazla talep görmüş ve ARGENTO’nun  modern tasarımları ile gözde plaj giyimlerinden biri olmuştur.

Üst kısmı mayonun özelliklerini taşırken, alt kısmı bikini özelliklerine sahiptir. Üst kısmı çoğunlukla atlet formunda olurken, alt kısım slip ve şortlu olabilmektedir. Askılı, boyundan bağlamalı, v yakalı, ve straplez gibi birçok farklı kesimde ön plana çıkmaktadır. Tankiniyi diğer plaj giyimlerinden ayıran en önemli özellik rahatlığı ve şıklığı aynı anda sunabilmesidir. Özellikle, bikini ve mayo içerisinde rahat etmeyen kullanıcılar tankini modelleri sayesinde üst bölgedeki fazlalıkları kapatarak daha özgür bir şekilde tatil yapma olanağına sahip oluyorlar. Plaj modasına ve trendlere uygun olarak tasarlanan tankiniler, fonksiyonel tasarımları ile çoklu kullanım imkanı taşırken daha fit bir görünüm elde etmenize imkan sağlıyor. Sahip oldukları formları ile üst ve alt bölgenizi oranlayarak daha ince bir görüntüye kavuşmanıza yardımcı oluyor.

 

Tankini Ne Demek

 

 

 

 

 

 

 

 

Tankiniyi Kimler Tercih Etmeli?

Tankini, karın bölgesindeki fazlalıkları kamufle etme özelliği, iki ayrı parçadan oluşması ve emzirme konusunda sunduğu rahatlık yönüyle, hamile kadınların en çok tercih ettiği plaj giyimlerinden biridir. Sorunlu bölgeleri kapatma özelliği sayesinde ister karın bölgenizde bulunan fazlalıkları, ister ekstra kapsama alanı sunan şortlu ve taytlı seçenekleri ile kalça bölgenizdeki fazlalıkları örtmek için çok iyi bir alternatiftir. İki ayrı parçadan oluşması, farklı bikini altları veya tankini seçenekleri ile karıştırıp kombinleme imkanı sunmaktadır. ARGENTO’nun birbirinden farklı ve canlı desenleriyle her tarzdan kadına hitap eden tankiniler hem rahatlığı hem trend görüntüyü yakalamayı sağlıyor. Yüksek kalite standartları ile üretilen tankini modelleri, toparlayıcı özellikleri ile her kadının arzu ettiği görüntüyü sağlamak için en doğru tercih olabilir. Esnek yapısı ve kullanışlı formları ile hareket alanınızı kısıtlamadan giyip çıkarma noktasında pratik bir kullanım sağlar. Yarı kapalı mayo modellerini tercih eden kadınların vazgeçilmezi olan tankiniler gerek hafif kumaş yapıları gerekse şık ve modern hatları ile plajlarda kendini göstermeye devam ediyor. Siz de yazın tadını deniz ve havuzda geçirirken kendinizi daha özgür hissetmek istiyorsanız ARGENTO’nun birbirinden farklı tankini modellerine göz atabilirsiniz.

Etiketler: Tankini
Mart 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR