Pareo Ne Demek?

Pareo Ne Demek?

 

Pareo, plajlarda bikinileri ve mayoları tamamlayan en önemli parçalardan biridir. Eskiden plaj kıyafeti olarak çeşitli şort, elbise ve askılı üstler kullanırken, günümüzde bu anlayış tamamen değişerek yerini birbirinden şık ve farklı pareo modelleri almıştır. ARGENTO’yu benzersiz kılan en önemli özellik ise seçeceğiniz bikini modelleri ve mayo modelleri ile aynı desenden üretilen kombin pareoların bulunmasıdır. Bu sayede günlük hayatta olduğu gibi plajlarda da birbiriyle uyumlu parçalar sayesinde şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Şıklığınızı korurken pratik kullanımları sayesinde plajda rahat hareket etmeye olanak sağlayan ince dokulu kumaşlardan üretilen pareoları tercih edebilirsiniz.

Pareo Nasıl

 

 

Pareo Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Pareo seçerken ilk dikkat etmeniz gereken, seçtiğiniz pareo modelinin vücut yapınıza uygun olup olmamasıdır. Bu noktada boy ölçüleri oldukça önem arz etmektedir. Eğer kısa bir boya sahipseniz diz üstü kimono ve mini pareo seçimleri sizi oldukça uzun boylu gösterecektir. Uzun boylu kişilerin ise derin yırtmaçlı, dökümlü, önü açık ve yere kadar uçuş uçuş pareo kaftan modellerini tercih etmeleri plajda oldukça şık ve tarz bir görünüm elde etmelerini sağlayacaktır. Ek olarak, göğüs büyüklüğünüze uygun pareo seçimi yapmak önemlidir. Eğer göğüs ölçüleriniz büyükse daha dökümlü ve salaş pareo modellerini tercih edebilirsiniz. Göğüs ölçüleri küçük olan kişilerin ise V yaka pareo modellerini seçmeleri daha hoş ve estetik bir görünüm sağlamalarına yardımcı olacaktır. Bunun yanında, ARGENTO’nun sunmuş olduğu zengin renk ve desen seçenekleri ile birbirinden farklı pareo modellerini, bikinileriniz ile kolaylıkla kombinleyebilme imkanına sahip olabilirsiniz.

 

Pareo Hakkında

 

Pareo Modellerinin Farkları

Kullanacağınız pareo hem mayo ve bikininizin şıklığını tamamlamaya yardımcı olur hem de bazı vücut kusurlarınızı kamufle etmeye yarar. Biçim olarak değişiklik gösteren pareo modelleri arasında elbise, kaftan, kimono ve bele bağlanan pareo etekler gibi uzun ve kısa formda olmak üzere farklı alternatifler bulunmaktadır. Tasarımları ile geniş bir yelpazeye hitap eden modeller, dantel, taş, ve püskül gibi süslemeler ile dikkat çekmektedir. Bunun yanında, omuzları açıkta bırakan fırfır ve volan detayları ile zenginleştirilmiş pareo modelleri daha dinamik bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. Genellikle uzun kaftan biçimindeki pareolar, salaş modelleri, yarasa kol kesimleri, ön kısımlarının açık olması ve yırtmaç detayları ile diğer modellerden ayrılır. Kısa pareo modellerinde ise tek omuz ve kayık yaka tasarımları, dökümlü kol kısımları ve asimetrik etek biçimleri ile farklı formlarda modellere erişebilmek mümkün

 

Pareo Modelleri

 

Pareolar Hangi Kumaştan Üretilmektedir?

Pareolar çoğunlukla, şifon, pamuklu keten ve tül gibi ince transparan kumaşlardan üretilmektedir. Bu sayede, yazın yüksek hava sıcaklıklarında güneşin yakıcı etkilerini elimine ederek şıklığınızı koruyabilmenize olanak sağlayabilirsiniz. ARGENTO’nun eşsiz tasarımları sayesinde bikini ve mayonuzun deseniyle uyumlu olan birçok pareo seçeneği ile plaja giderken ne giyeceğim diye düşünmenize gerek yok!

 

Pareo Nedir?

Etiketler: Pareo
Şubat 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR