Mayo Nasıl Seçilmeli?

Mayo Nasıl Seçilmeli?

Günlük sokak stilinizi, plajlarda da korumanız ARGENTO sayesinde artık çok kolay! Birbirinden farklı mayo modelleri ile şıklığınızı ön plana çıkarırken konforunuzdan da ödün vermemiş olacaksınız. Yazın güneşin ve denizin tadını çıkarırken, plajlarda geçireceğiniz zaman diliminde kendinizi iyi ve dinamik hissetmeniz oldukça önemli. Bu nedenle, seçeceğiniz mayo modeline karar verirken dikkatli olmanızda fayda var. Mayonun şık durması ve rahat hissettirmesi için kaliteli bir kumaşa sahip olması, kalıp ve formunun kusursuz olması ve vücut tipinize uygun olması gerekiyor.

 

Desenli Mayo

Mayo Bedeni Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Mayo alışverişinizde dikkat etmeniz gereken en önemli konu; seçmiş olduğunuz mayonun modelinden ziyade sizin vücut yapınıza uygun olup olmadığıdır. Bu yüzden mayo alırken vücuda kusursuz oturuyor olmasına da dikkat etmelisiniz. Bunun için vücudunuzu iyi tanıyor olmalısınız. Eğer göğüsleriniz büyükse, farklı toparlayıcı mayo modellerini tercih etmeniz en doğru karar olacaktır. Boyundan bağlamalı, kruvaze, nadide, yuvarlak yaka ve kalın askılı yarı kapalı mayo modelleri büyük göğüslü kişiler için oldukça idealdir. Küçük göğüslere sahipseniz, içerisinde push-up bulunan destekli modelleri seçerek göğüslerinizi daha dolgun ve büyük gösterebilirsiniz. Bunun dışında, tek omuz, straplez ve üçgen kesimli mayoları da tercih edebilirsiniz.

Etekli Mayo

Basenli Kadınlar Nasıl Mayo Giymeli?

Kalça ve basen bölgenizden rahatsız oluyorsanız; mayonuzun alt kısmının kalçanızı tamamen sarması gerektiğini unutmayınız. Fazlalıkları kapatmak adına dökümlü modelleri seçmeniz vücudunuzu olduğundan daha kalın göstereceğinden, istediğiniz fit görünümü elde etmenize mani olacaktır. Bu nedenle, etekli mayo modelleri kalçaları gizlemek için en doğru seçimdir. ARGENTO’da yer alan zengin kalıp seçenekleri ve her vücut tipine uygun formlarla üretilen birbirinden farklı mayo modelleri ile şıklığı yakalamak oldukça kolay! Kilolu Kadınlar Nasıl Mayo Giymeli? Fazlalıklarınız vücudun geneline yayıldıysa koyu renk ve desenden üretilen mayoları tercih etmeniz fit bir görüntüye kavuşmanız için ilk adım olabilir. Siyah, lacivert, füme, haki yeşili gibi renklere ve dikey çizgili desenden üretilen modellere yönelmeniz sizi daha ince ve uzun gösterecektir. Yatay çizgili desenler ise tam aksine, olduğunuzdan daha kalın gözükmenize neden olacağından uzak durmanız gereken desenler arasında yer almaktadır. Göbek kısmında yer alan drape ve büzgü dikiş detaylı incelten etkili mayo modelleri göbek bölgenizdeki fazlalığı kamufle etmeye yarayacağından oldukça doğru bir tercih olacaktır. Sırt ve göğüs gibi bölgelerinde yer alan minik dekolte detayları sayesinde vücudunuzun belli bölgelerini ön plana çıkararak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. ARGENTO ile her vücut tipine uygun modeli bulmak ve plajlarda fark yaratmak mümkün!

Siyah Mayo

Etiketler: Mayo
Şubat 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR